لوبیا سفید یک طبقه متفاوت از رایج ترین لوبیاهایی که در جهان یافت می شود، بسیار محبوب است و به خاطر تنوع و راحتی رشد آن ها و همچنین ارزش غذایی اش مورد اهمیت قرار گرفته است.
نام علمی لوبیا سفید بهفاسولوس وولگاریسمی می باشد و کاربرد گسترده در نیروی دریایی دارد. از این لوبیا به عنوان بخش اصلی رژیم غذایی سالم برای ملوانان استفاده می شود.
لوبیا سفید می تواند بدون از دست دادن ارزش غذایی، بر خلاف بسیاری از سبزیجات و میوه ها، به مدت طولانی نگهداری شود. در حالی که به نظر می رسد همه لوبیا با هم برابر و مشابه هستند، اما اینطور نیست و لوبیای سفید برخی مواد شیمیایی خاصی مانند فسفاتیدیلسرین را دارا می باشد.
در ادامه این مقاله از مجله سوروک به فواید لوبیا سفید برای بدن می پردازیم.
فواید سلامتی لوبیا سفید
لوبیا سفید ممکن است معمولی و عادی به نظر برسد، اما مزایای زیادی از قبیل افزایش شناخت و حافظه، حفاظت از قلب، تقویت گوارش، کاهش خطرابتلا به سرطان، تحریک رشد و کاهش خطر دیابت دارد.
1. افزایش و تقویت حافظه و شناخت:
یکی از ویتامین های B یافت شده در لوبیا سفید، تیامین است که می تواند به افزایش انتقال دهنده های عصبی خاصی کمک کند و ما برای حافظه و شناخت به آن نیاز داریم، بنابراین این لوبیا کوچک می تواند حافظه ما را به همان اندازه که سنمان افزایش می یابد، حفظ کنند.
2.لوبیا سفید برای پیش گیری از دیابت
غذاهایی با فیبر بالا توانایی تثبیت سطح قند خون و بهبود جذب مواد مغذی از روده را دارند. با وجود میزان گلوکز و انسولین در سطوح سالم، احتمال ابتلا به دیابت کم تر است و اگر شما از این وضعیت رنج می برید، فیبر بالا موجود در لوبیای سفید می تواند به شما کمک کند تا علائم خود را کاهش کنید.
3. کمک به بهبود هضم:
همانطور که ذکر شد لوبیا سفید فیبر بسیار بالایی دارد، که جز کلیدی برای سلامت معده و روده است. فیبر قادر است مدفوع را روان کرده و از علائم یبوست و اسهال جلوگیری کند. علاوه بر این، فیبر، حرکات روده را تحریک و نرمال می کند. یک رژیم با فیبر خوب، روده ها را تمیز می کند و از بیماری های گوارشی جدی مانند زخم معده جلوگیری می کند.
سوالات متداول
1. چگونه می توان لوبیا سفید را پخت؟
اگر از لوبیای کنسرو شده استفاده می کنید، حتما قبل از استفاده، آن ها را با آب بشورید و سپس خالی کنید و اگر از لوبیا خشک استفاده می کنید،
قبل از اینکه از آن ها در آشپزی استفاده کنید، آن ها را خیس کنید. برای این کار روی آن ها را با یک سانت آب سرد بپوشانید و اجازه دهید تا کل شب را در دمای اتاق بمانند. قبل از استفاده، آبکشی کنید.
لوبیا خیس شده معمولاً حدود 60 دقیقه باید بپزند. شما می توانید از سه فنجان آب برای هر فنجان لوبیا نپخته استفاده کنید.
می توانید از برگ بو، حبه سیر و سایر گیاهان معطر برای طعم دهی بیشتر استفاده کنید.
2. آیا می توان لوبیا سفید را خام خورد؟
خیر. حبوبات شامل لکتین هستند و این مواد اگر خام باشند، سمی خواهند بود.